2007. október 23., kedd

Pocak-lakás

7. hét
7
Az elmúlt pár hétben Anyáék jöttek-mentek Apával, utaztak több száz km-t is. Utaztak... beköltöztek... ottmaradtak... elköltöztek... elutaztak... hazajöttek...
Én pedig, ez az idő alatt beköltöztem pocak-lakásomba, és jól belaktam azt :)

2007. október 16., kedd

:)

Tombolnak a HCG hormonok

6. hét
6
Október 02-a volt az a nap, - ahonnan számítva - minden napunkat, egy várakozásokkal teli nappal zártuk le. A tegnap vásárolt teszttel, Anya már a hajnali órákban, a fürdőbe szaladt. Reggel a legalkalmasabb megcsinálni a tesztet, mert a HCG hormon szintje, ilyenkor a legmagasabb, így tuti biztos lesz az eredmény :)
Apa álmosan várta az eredményt, aztán rögtön felébredt, amikor meglátta a "két csíkot" :)

2007. október 14., vasárnap


Nagyobb térképre váltás

Lány csapat

Volt szerencsénk a Nikiékkel is talizni :) Anya nagyon örült neki, hogy találkozhatott a Nikivel, én éreztem a boldogság mámorító hullámait :) Elmentünk egy ottani kézműves kiállításra is, ott vette a Niki a lányoknak a poncsókat.
A két kislánya: Aylina és Hava Anya szerint, mennyeien aranyosak voltak.


Niederbrechen-ben laknak és voltunk az új házukban is, nagyon nagy és gyönyörű szép házban laknak. Apa és a lányok is nagyon hamar megkedvelték egymást :) Halim-mal is összehaverkodott és közvetlenül viccelődött Apa.
Halimnak abban a városban, ahol laknak, van egy kis pizzériájuk és ott ebédeltünk meg.
"Nagyon finom volt a halas pizza, amit választottál Anya!"
Délután, amikor vissza mentünk a Marikhoz, már a Linda is ott volt. Ő is bemutatkozott, megsimogatott engem, Anya pocakján keresztül :o)
Húúú, ennyi lány, nekem tetszetek nagyon... tisztára elvagyok kényeztetve!

2007. október 13., szombat

Nagyobb térképre váltás

Limburg, Diez, Steinberg

Ellátogattunk Steinsbergbe a Laciékhoz (Hédi keresztszüleihez). Apu szokásához híven, újra eltévedt :), de megérkeztünk a találkahelyre, Limburgba, ahová elénk jöttek a Mariék.


Bemutatkozás után jött az ismerkedés és a story-k mesélése. Elmentünk a kutyákkal is kirándulni, gyönyörű helyen lakik a Varga Family :)


Hajnali 1/2 1-ig ment az italozás - Ebből én is kaptam rendesen :)
Imbolygós érzés volt a medencémben, még jó hogy nem lettem tengeri beteg.

2007. október 8., hétfő

Vittel

Anyu elég rövid időn belül ráérzett a vizére :) Ami nekem, itt a pocakodban, nagyon jó! Anyu igyál ezentúl is, ilyen sokat :)

2007. október 7., vasárnap

12 napos túra vége: Beágyazódtam

3. Terhességi hét = terhességi matek

Gratulálunk! Lehet, hogy már 3 hetes terhes vagy!? Isten hozott a „terhességi matek” bizarr világában, ahol a 40 hét valahogy belefér a 9 hónapba, és a terhességed közel két héttel azelőtt elkezdődik, mint amikor véghez vittétek A Nagy Tettet.

Kb. szeptember 25- október 07-ig tartott, a nagy 12 napos túrám :)

 

 

Tovább is van...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...