2008. április 24., csütörtök

Baba(vásár)várás

Anya és Apa már nagyon várnak engem, hogy megszülessek. Minden nap és minden percben azon gondolkodnak, hogy milyen lesz majd velem.
Az IKEÁ-ból beszereztek nekem néhány dolgot, ami mindenképp kell majd, ami praktikus lesz és olyat is, amit biztosan kedvelni fogok :)


Az ágyam is nagyon fontos lesz, abba is szükségem lesz néhány dologra: lepedőre, textil pelenkákra és finom puha plédre.


2008. április 22., kedd

Coconut Baby

Anyuék mindig elcsábulnak egy pöttöm ruha láttán. A ruhácskába képzelnek engem és máris a kosarukban landol az 56-os méret.

2008. április 10., csütörtök

Multi ágyikó

Amikor átmegyünk Papáékhoz, akkor ebben a HAUCK utazóágyikóban fogok majd aludni. Amikor elmegyünk messze, egy pihis helyre ott is jó hasznát veszem majd. Amíg otthon nem lesz meg a rendes ágyikóm, addig ez a négylábú fogja helyettesíteni :)

2008. április 9., szerda

2008. április 8., kedd

Gőzfürdő

"Mostanában elég sűrűn megfordulunk, ebben a babaáruházban, hol ez nincs, hol meg az, néha Anya is elfelejt ezt-azt. Valamikor ötleteket adnak a Anya barátnői, miből mennyi kell.
Héé Anya én egyedül vagyok a pocakodban!!! Minek nekem ennyi textilpelenka!? Mama szerint is majd forró vasalóval kell simogatni, mert a gőze fertőtlenít. Nem értem, nem csak a sárkányok és a mozdonyok gőzölnek!?"


Tovább is van...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...