2008. június 19., csütörtök

Ikrek a csillagjegyem

Ősalkotók - a levegő jegyek
A levegős típusnak az értelem a legfőbb tulajdonsága. Intellektuális beállítottságú, célja az ismeretek megszerzése, feldolgozása, továbbadása.




Ikrek [ 05.21. - 06.21. ]
Rendkívüli türelmetlenségének, és megismerésvágyának köszönhetően, hamar megtanul mászni, járni és beszélni. Igazi kis járóbabája lesz, ezért szüleinek nem árt felkészülniük arra, hogy a pihenésről, egy időre legalábbis, lemondhatnak. Állandó felügyeletet kíván, csak azzal köthetjük le, ha folyton valami újat mutatunk neki, amivel figyelmét pillanatnyilag lekötjük. Sajnos csak addig, amíg meg nem ismeri azt, utána könyörtelenül megunja, és félre is teszi, más érdekesség után nézve.
Nem szívesen fekszik le, csak azzal csábíthatjuk ágyba, ha mesét ígérünk neki. Aranyszabály, hogy ne meséljünk túl lelkesen, hangunkat halkítsuk le, és mesénk legyen egyre csöndesebb, vontatottabb, különben a legutolsó szóig nagyra nyílt szemekkel élvezi a történetet, és a mese végén ezer kérdéssel ostromol majd. Nyugtalan alvó, ezért próbáljunk nyugodt körülményeket teremteni számára a pihenés idejére.
Minden kis huncutságáért akkora szeretet, csintalanságáért akkora ragaszkodást ad kárpótlásul, hogy képtelenség haragudni.

Nincsenek megjegyzések:

Tovább is van...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...