2011. november 5., szombat

Fűszeres csirkefalatkák Corn Flakes bundában

Ez az a recept, ami a legjobban hasonlít Anya Corn Flakes-es joghurtos csirkemell falatkáira.
Natúr joghurtba pácolja, ettől lesz mennyeien omlós, ezt egy indiai gasztronómia műsorban látta még velem együtt, szeretem nézni, ahogyan főznek :) a tavalyi szilveszteri TV műsort is ezzel zártam...
Aztán szárnyas fűszerkeverékkel, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezi a csirkét.
Még az összezúzott, - ezt én műveltem, nyújtófával PIFF-PUFF:) - kukoricapehelybe is tesz egy kis fűszerkeveréket és ezután Anya, egy csepp olaj nélkül süti meg a forró sütőben.
Apa tesztelt, 15 perc is elég volt, hogy átsüljenek a falatkák és a bunda ropogós legyen :)


Hmmm... Nagyon finom, Isteni!


Omlós, ropogós falatkák, de elsőnek az uborka került a tányérról a számba!

Nincsenek megjegyzések:

Tovább is van...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...